Artikkelit aiheesta: Käyttäjien hallinta

Mitä kukin voi tehdä sovelluksessa?

Mitä mikäkin rooli voi tehdä ja nähdä sovelluksessa?

Tästä näet lyhyesti, mitä kukin rooli voi tehdä sovelluksessa.

Vinkki: Klikkaa näppäimistöstä ctrl+f (cmnd+f) ja kirjaa selaimen hakuun haluamasi sana. Näet tulokset sivulta korostettuna.

Tunnusten hallinta

TekoOikeusLisähuomiot
Työntekijäprofiilin luontiAdmin, Johtaja, Yksikönvetäjä, Valmentaja, TiiminvetäjäOhje
Työntekijätunnuksen luontiAdmin, Johtaja, Yksikönvetäjä, Valmentaja, TiiminvetäjäOikeudet luoda tunnuksia voi estää yrityksessä. Ohje
Tiiminvetäjän luontiAdmin, Johtaja, YksikönvetäjäOhje.
Valmentajan luontiAdmin, Johtaja, YksikönvetäjäOhje tulossa.
Yksikönvetäjän luontiAdmin, Johtaja, YksikönvetäjäOhje
Johtajan luontiAdminOhje tulossa.
Adminin luontiAdminOhje tulossa.
Työntekijätunnusten poistaminenAdmin, Johtaja, Yksikönvetäjä, Valmentaja, TiiminvetäjäOhje.
Esihenkilötunnusten poistaminenAdminOhje.
Roolin muuttaminenAdminOhje.

Organisaatioiden, yksiköiden ja tiimien hallinta

TekoOikeusLisähuomiot
Organisaation luontiQualityDeskOrganisaatio voidaan tällä hetkellä luoda vain QualityDeskin toimesta.
Organisaation muokkausQualityDeskOrganisaatiota voidaan tällä hetkellä muokata vain QualityDeskin toimesta.
Organisaation poistoQualityDeskOrganisaation poisto voidaan tehdä tällä hetkellä vain QualityDeskin toimesta
Yksikön luontiAdmin, JohtajaOhje.
Yksikön muokkausAdmin, Johtaja, YksikönvetäjäOhje.
Yksikön poistoAdminOhje.
Tiimin luontiAdmin, Johtaja, YksikönvetäjäOhje.
Tiimin muokkausAdmin, Johtaja, YksikönvetäjäOhje.
Tiimin poistoAdminOhje.

Näkymät rooleittain

Näkymistä valmennuslomakkeen osalta: Jos lomake on piilotettu, sen sisällön näkee vain työntekijä ja hänen esihenkilönsä. Jos valmennuksen on tehnyt joku muu, niin myös hänellä sisältö on näkyvissä.

RooliNäkymä oikeudetLisähuomiot
TyöntekijäNäkee itsestä tehdyt arvioinnit ja valmennukset ja oman tiimin laatukeskiarvon.Ei näe toisten tuloksia.
TiiminvetäjäNäkee oman tiimin työntekijöiden arvioinnit ja valmennukset.Voidaan laajentaa näkemään yksikön muut tiimit Yrityksen asetuksista. Ohje.
ValmentajaNäkee yksikön työntekijöiden arvioinnit ja valmennukset.Voi toimia useassa yksikössä.
YksikönvetäjäNäkee yksikön työntekijöiden, tiiminvetäjien ja valmentajien arvioinnit ja valmennukset.Voi toimia useassa yksikössä.
JohtajaNäkee oman yrityksen yksiköt, tiimit, työntekijöiden, tiiminvetäjien, valmentajien ja yksikönvetäjien arvioinnit ja valmennukset.Voi toimia useassa yrityksessä.
AdminNäkee kaikkien yrityksien yksiköt, tiimit ja työntekijöiden arvioinnit ja valmennukset.Poikkeuksellisesti ei pääsyä esihenkilöiden kehitysnäkymään.

Muuta huomioitavaa näkymistä:
Kaikilla esihenkilötason (Tiiminvetäjä, Valmentaja, Yksikönvetäjä, Johtaja ja Admin) käyttäjillä on pääsy kaikkiin sovelluksen raportteihin.
Raporttien näkymät vaihtelevat roolien mukaisesti yllä olevan taulukon mukaisesti.

Päivitetty: 23/12/2022