Artikkelit aiheesta: Webinaarit

QualityDesk käyttäjäwebinaari | Valmennusominaisuudet 17.3.2022

QualityDeskin Asiakaswebinaari | Valmennusominaisuudet ja vinkit

Tämä on QualityDeskin ensimmäinen käyttäjäwebinaari! Tulemme jatkossa pitämään käyttäjäwebinaareja noin joka toinen kuukausi ja tarkoituksen näillä on auttaa meidän sovelluksen käyttäjiä ottamaan sovelluksesta kaikki irti! Voit aina ehdottaa meille webinaarin aiheita. Voimme myös tehdä webinaarin yhdessä, jos koet, että teidän organisaatiolla olisi annettavan hyviä vinkkejä laadunvarmistuksen ja valmentavan johtamisen saralta!

Tässä webinaarissa keskitymme käymään läpi QD:n Valmennusominaisuuksia, joiden avulla pidät huolta siitä, että organisaation kaikkia tekijöitä valmennetaan tasalaatuisesti ja merkityksellisesti!

Katso webinaari QualityDeskin valmennusominaisuuksista

Päivitetty: 14/10/2022