Artikkelit aiheesta: Näin pääset alkuun

Tervetuloa QualityDeskin käyttäjäksi! Nopea katsaus

Tervetuloa QualityDeskin käyttäjäksi! Tässä lyhyt video-esittely sovelluksesta, jotta pääset heti kartalle siitä, miten se toimii!

Seuraavaksi sinun kannattaa luoda sovellukseen yksiköt, tiimit ja käyttäjät. Pääset katsomaan ohjeet täältä: Näin rakennat sovelluspohjan ja käyttäjät. Yksikköjä, tiimejä sekä käyttäjiä pääset luomaan Tiimit ja työntekijät -sivulla.

Pääset myös katsomaan roolikohtaiset Näin pääset alkuun -ohjeistukset alla olevien linkkien kautta:
Yksikönvetäjän sivu
Valmentajan sivu
Tiiminvetäjän sivu
Työntekijän sivu

Päivitetty: 27/04/2024