Artikkelit aiheesta: Vikatilanteet

Virheilmoitukset

Virhe: Dublikaatti sähköposti. Tarkista.

Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjän sähköposti on jo sovelluksessa.

Toimi seuraavasti:

Tarkista Tiimit ja työntekijät -sivu, löytyykö käyttäjää Ei aktiiviset työntekijät -otsikon alta.
Jos löytyy, niin mene henkilön profiiliin, valitse Hallinta ja klikkaa Muokkaa napista sekä valitse Aktivoi työntekijä. Tarkista, että tiimi on oikein ja tallenna.
Jos ei löydy, niin ole yhteydessä yrityksesi Admin käyttäjään, jotta hän voi tarkistaa onko ko. käyttäjä sovelluksessa jossain toisessa yksikössä tai organisaatiossa.
Voit myös tarvittaessa olla yhteydessä QualityDeskin tukeen, jos et tiedä yrityksesi Admin käyttäjää.

Jos tiedät, että henkilö on mahdollisesti ollut esihenkilötason käyttäjä, voit olla suoraan yhteydessä Admin käyttäjään.

Käyttäjän hallinnan tarkistaminen (Vain Admin käyttäjät)

Mene Käyttään hallintaan.
Kirjoita taulukon. yläosassa olevaan hakukenttään haluamasi henkilön nimi.
Jos henkilö tulee vastaan, niin näet taulukosta missä tilassa käyttäjä on sarakkeessa Status ja missä organisaatiossa, yksikössä tai tiimissä niille tarkoitetuista sarakkeista. Jos henkilä ei löydy, ole yhteydesäs QualityDeskin tukeen.
Jos henkilö löytyy ja hänet täytyy aktivoida ja/tai siirtää toiseen organisaaatioon, yksikköön tai tiimiin, niin klikkaa Muokkaa.
Passivoidun käyttäjän saa aktivoitua sivun alalaidasta Muokkaa nappia klikkaamalla ja valitsemalla Aktivoi tunnus.
Tarkista, että henkilö on oikeassa organisaatiossa Roolien yläpuolella olevassa alasvetovalikossa.
Valitse Roolit -otsikon alta oikea rooli ja roolin vieressä olevaa nuolta klikkaamalla oikea yksikkö tai tiimi.
Lopuksi Tallenna.
Pyydä käyttäjää menemään sovelluksen kirjautumissivulle https://app.qualitydesk.com ja klikkaamaan sieltä Salasana unohtunut linkkiä, josta hän voi resetoida tunnuksen sovellukseen.

(Jatkuu kuvan jälkeen)
Käyttäjän hallinnan kuva

Jos käyttäjän täytyy työskennellä kahdessa eri QualityDesk sovelluspohjassa, voit kokeilla luoda käyttäjälle toiseen pohjaan tunnuksen sähköpostilla lisäten siihen +1. Esimerkki: Käyttäjä on toisessa pohjassa omalla sähköpostilla Nimi.Nimi@yritys.fi. Hänelle voi kokeilla luoda toiseen pohjaan tunnukset Nimi.Nimi+1@yritys.fi. Tällöin sähköpostit menevät kummastakin pohjasta oikeaan osoitteeseen. Tämä toimii usemilla sähköposteilla, mutta jos käyttäjä ei saa sähköpostia uudesta kirjautumistunnuksesta, niin ole meihin yhteydessä sovelluksessa olevan chatin kautta.

Virheilmoitus

Päivitetty: 13/07/2023