Artikkelit aiheesta: Wave Vuoden Asiakaspalvelu 2023 -kilpailu

Vuoden Asiakaspalvelu 2023 kilpailun käyttöohje

Vuoden Asiakaspalvelu 2023 - QualityDeskin käyttöohje

QualityDesk-sovellukseen pääset kirjautumaan osoitteesta new.qualitydesk.com.

Jos olet osallistunut kilpailuun, niin tunnukset sinulle on luotu sovellukseen etukäteen ja tieto niistä löytyy sähköpostistasi. Tarkista myös Spam -kansio. Jos hukkaat salasanasi, niin pääset resetoimaan ne sovelluksen kirjautumissivulla, Salasana unohtunut -linkkiä klikkaamalla.

Kilpailun arviointi pohjautuu kahteen eri lomakkeeseen, jotka ovat:
Vuoden Asiakaspalvelu 2023 (QualityDeskissä Tee arviointeja sivulla).
Wave Vuoden Asiakaspalvelu - Kartoittavat kysymykset (QualityDeskissä Tee valmennuksia sivulla).

Sisältö:
Vuoden Asiakaspalvelu 2023 arvioinnin täyttäminen
Wave Vuoden Asiakaspalvelu - Kartoittavat kysymykset lomakkeen täyttäminen
Käytön tuki
Video ohje sovelluksen käyttöön

Vuoden Asiakaspalvelu 2023 arvioinnin täyttäminen

Löydät vasemmasta laidasta navigointipalkin jonka saat halutessasi laajennettua klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
Pääset täyttämään arvioinnin Tee arviointeja -kohdasta.
Klikkaa avautuvalta sivulta Täytä lomake -nappia.
Lomakkeen perustietoja ei tarvitse muuttaa.
Valitse Seurantakohteet otsikon alta roolisi organisaatiossa.
Sen jälkeen voit vastata lomakkeen kysymyksiin.
Arviointi on jaettu neljään osa-alueeseen. Kunkin osa-alueen alta löytyvät varsinaiset arviointi kysymykset.
Kysymyksen vieressä voi olla olla info -ikoni, josta näet lisätietoa kysymykseen liittyen.
Valitse kysymykseen kuvaavin vastaus vastausvaihtoehdoista. Voit valita yhden vaihtoehdon kuhunkin kysymykseen.
Kysymyksen alla olevaan tekstikenttään voit kirjoittaa vapaata tekstiä.
Lomake tallentaa itsensä automaattisesti tietyn aikavälein. Jos poistut lomake sivulta mistä tahansa syystä, niin löydät keskeneräisen lomakkeen Etusivulta.
Kun lomake on valmis, voit tallentaa sen lomakkeen alaosassa olevista Tallenna napista.

Wave Vuoden Asiakaspalvelu - Kartoittavat kysymykset lomakkeen täyttäminen

Pääset täyttämään lomakkeen Tee valmennuksia -kohdasta.
Klikkaa avautuvalta sivulta Täytä lomake -nappia.
Lomakkeen perustietoja ei tarvitse muuttaa.
Valitse Seurantakohteet otsikon alta roolisi organisaatiossa.
Sen jälkeen voit vastata lomakkeen kysymyksiin.
Kartoituslomake on jaettu viiteen osa-alueeseen. Kunkin osa-alueen alta löytyvät osa-aluetta koskettavat kysymykset tai selvityspyynnöt.
Kartoituskohdan vieressä voi olla olla info -ikoni, josta näet lisätietoa ko. kohtaan liittyen.
Valitse valinta kysymyksissä kuvaavin vastaus mahdollisista vastausvaihtoehdoista. Voit valita yhden vaihtoehdon kuhunkin kysymykseen.
Kysymyksen alla olevaan tekstikenttään voit kirjoittaa vapaata tekstiä.
Lomake tallentaa itsensä automaattisesti tietyn aikavälein. Jos poistut lomake sivulta mistä tahansa syystä, niin löydät keskeneräisen lomakkeen Etusivulta.
Kun lomake on valmis, voit tallentaa sen lomakkeen alaosassa olevista Tallenna napista.

Käytön tuki

Sovelluksen oikeassa ala-laidassa on Chat, jonka kautta voit ottaa yhteyden QualityDeskin tukeen aina arkisin klo 8-16 välissä.
Tuki on pääsääntöisesti QualityDesk-sovellukseen liittyvissä asioissa, mutta voimme välittää kilpailuun ja arviointikohteisiin littyvät kysymykset Wavelle.

Video ohje sovelluksen käyttöön

Päivitetty: 03/10/2023