Artikkelit aiheesta: Webinaarit

QualityDesk käyttäjäwebinaari | Tiimit ja käyttäjien hallinta 25.8.2022

QualityDeskin käyttäjäwebinaari | Käyttäjien ja tiimien hallinta

Tässä QualityDeskin käyttäjille suunnatussa webinaarissa keskitytään käyttäjien ja tiimien hallintaan. Mitä kukakin voi sovelluksessa tehdä?

Tähän liittyen löydät myös uuden ohjeartikkelin Helpdeskistä. Näet tuolta taulukon muodossa, mitä kukakin voi sovelluksessa tehdä.

Katso webinaaritallenne alta:

Päivitetty: 14/10/2022