Artikkelit aiheesta: Uutiskirjeet

Uutiskirje Huhtikuu 2022

Hei arvon QualityDesk käyttäjä!

Tässä asiakaskirjeessä on mukana viimeisimmät uutiset, artikkelimme, ladattavat materiaalit sekä webinaarimme. Mukana on myös tulossa olevat webinaarit joihin voit ilmoittautua mukaan!

[Uutinen] QualityDesk on jälleen mukana Yhteys 2022 päivässä!

QualityDesk on mukana jälleen Yhteys päivässä! Jos tulet tapahtumaan, niin tule moikkaan Sakaria ja Johannaa QualityDeskin pisteelle.

Yhteys pidetään torstaina 19.5.22 Messukeskus Siivessä. Tapahtumaan on mahdollista vielä hankkia ryhmälippuja ja lisätietoa löytyy täältä.

Tervetuloa tapahtumaan!

Ps. Olemme 19.5.22 myös Ruotsin Kontaktadagenissa. Jos löydät itsesi sieltä, niin tule moikkaamaan Villeä QualityDeskin pisteelle ja kuuntelemaan asiakkaamme Bilian kanssa pitämä puheemme! Voit QualityDeskin asiakkaana hankkia liput päivään alennuksella, käyttäen koodia "S4: Qualitydesk". Lisätietoja löydät täältä.

[Artikkeli] Miten saavuttaa asiakaspalvelulle asetetut tavoitteet?

Laadunvarmistus lienee yksi ainoita keinoja varmistaa asiakaspalvelun tavoitteiden saavuttaminen.

Laadunvarmistuksesta asiakaspalvelussa puhutaan julkisesti hyvin vähän tai se ymmärretään väärin. Usein kuulen kerrottavan, että kyllä vain! Laatua mitataan! Kun kysyn, miten, niin vastaus onkin että asiakkaiden mielipidettä kysellään tai tehokkuuslukuja seurataan.

Kuten kaikki tiedämme, nämä eivät ole laadunarviointia. Tässä artikkelissa käytännön keinoja toimivan arviointilomakkeen rakentamiseen.

Pääset lukemaan artikkelin täältä. Jos koet, että se on hyvä, niin laita se vain vapaasti jakoon 😊

[Ladattava materiaali] Kuinka aloittaa valmentavan johtamisen kulttuuri?

Valmentava johtajuus on organisaatiolle elin tärkeä jos työnantaja kilpailussa haluaa pärjätä nyt, saatikka tulevaisuudessa.

Samalla se kuitenkin tuo hyötyjä, joista usea organisaatio vain haaveilee. Olemme nyt kirjoittaneet oppaan, kuinka voit aloittaa valmentavan johtamisen kulttuurin organisaatiossa.

Pääset lataamaan oppaan suoraan täältä. Työkalut teillä onkin jo kunnossa 😉.

Pidimme aiheesta myös webinaarin, jonka pääset halutessa katsomaan täältä.

[Käyttäjäwebinaari] Valmennusominaisuudet ja vinkit

Pidimme maaliskuussa toisen käyttäjäwebinaarimme aiheesta Valmennusominaisuudet. Siinä käydään läpi QualityDeskin valmennusominaisuuksia ja parhaita käytäntöjä.

Pääset katsomaan webinaarin täältä.

[Tulossa olevat webinaarit] Kuinka rakentaa oikeasti toimiva arviointilomake? Ke 4.5. klo 9.

Seuraavassa käyttäjäwebinaarissa katsomme Sakari Taitosen johdolla, kuinka sovellukseen voi rakentaa arviointilomakkeen, joka oikeasti toimii.

Pääset ilmoittautumaan webinaariin tämän linkin kautta.

Olet erittäin tervetullut mukaan!

PS. Pidämme keskiviikkona 18.5. klo 10, kaikille avoimen webinaarin englanniksi aiheesta, How to build a coaching form that actually works? Pääset osallistumaan tähän webinaariin tämän linkin kautta.

[Sovelluspäivitykset] Viimeisimmät päivitykset

Maaliskuussa ajoimme sovellukseen päivitykset 15.3. ja 27.3. Pääset näkemään viimeisimmät päivitykset täältä.

Muistathan, että jos mieleesi tulee kehitysideoita tai huomaat sovelluksessa ongelmia tai turhautumisen paikkoja, niin laita niistä meille viestiä sovelluksen chatissa.

Arvostamme palautetta suunnattomasti, ja se auttaa meitä kehittämään sovellusta entisestään.

Lisäksi, jos koet, että tarvitset sovellukseen uusia ominaisuuksia nopealla aikataululla, niin pystymme luomaan niitä sovelluksen pienkehitystyöllä hintaan 1500 €. Jos näille on tarvetta, niin ole vain yhteydessä Villeen tai Sakariin.

Päivitetty: 12/09/2023