Artikkelit aiheesta: Uutiskirjeet

Uutiskirje Syyskuu 2023

Syksy on täällä! Samoin QualityDeskin käyttäjien uutiskirje!

QualityDesk-sovelluksen versio 2.0 kaikille käyttöön syyskuun aikana

QualityDesk-sovelluksen versio 2.0 alkaa lähestymään tilaa, jossa tulemme laittamaan kaikki käyttäjät uuteen versioon syyskuun loppuun mennessä. Versio 1.0 pidetään kuitenkin vielä edelleen taustalla hetken aikaa.

Uuden version esittelysivu löytyy edelleen helpdeskistä, josta löydät myös video-esittelyn uudesta sovellusversiosta ja siellä olevista uusista ominaisuuksista. Pääset sivulle myös tämän linkin kautta.

Tulemme julkaisemaan viimeisimmät korjaukset ja päivitykset tämän viikon perjantaina 15.9.23 klo 16.

Jos mieleesi tulee kysyttävää, niin laita meille viestiä sovelluksessa olevan chatin kautta tai sähköpostiin support@qualitydesk.com.

Vuoden 2023 Asiakaspalvelu -kilpailu käynnistyy piakkoin!

QualityDesk on osa Wave asiakaspalveluverkostoa ja tänä vuonna, toteutamme Vuoden Asiakaspalvelu -kilpailun yhteistyössä!

Kilpailu on tänä vuonna hiukan uudistunut ja siihen voi osallistua mikä tahansa asiakaspalvelufunktio toimialasta riippumatta.

Kilpailu on erinomainen tapa tarkistaa oman asiakapalvelun tilanne ja löytää kehityskohteet, mutta myös vahvuudet. Kilpailun arviointiasteikko perustuu laajalti moderniin COPC-standardiin. Osallistujat suorittavat arviointiosuuden QualityDesk-sovelluksella.

Kilpailuun kannattaa osallistua! Lisätietoja ja kilpailun esittelywebinaarin löydät tämän linkin takaa.

ps. Myös valtakunnallinen asiakaspalveluviikko lähestyy! QualityDesk on tänäkin vuonna mukana nostamassa asiakaspalvelutyön merkityksellisyyttä. Lisätietoa tästä löydät täältä.

Sovelluksen julkaisuprosessiin muutoksia

Olemme tehneet muutoksia QualityDesk-sovelluksen julkaisuprosessiin. Tulemme jatkossa julkaisemaan päivitykset sovellukseen perjantaisin klo 16. Vaikka tämä voi kuulostaa oudolta, olemme todenneet, että selkeästi suurin osa käyttäjistä on sovelluksen parissa arkisin.

Tämä mahdollistaa meille paremmin aikaa sovelluksen testaamiseen julkaisun jälkeen. Jos huomaamme julkaisussa ongelmia, niin pystymme ottamaan päivityksen takaisin korjaukseen.

Kriittiset viat (tietoturva, usean käyttäjän käytön estyminen tmv.) korjataan jatkossakin mahdollisimman pikaisesti ja näiden osalta korjaukset voidaan julkaista jo saman päivän aikana ilmoituksesta.

Haluaisitko tehdä webinaarin yhdessä QualityDeskin kanssa?

Etsimme aina aiheita asiakaspalvelun ja myynnin saralta, joista voisimme luoda ladattavaa materiaalia ja/tai webinaaria alan ammattilaisille. Haluamme valistaa asiakaskokemuksen ja työhyvinvoinnin merkitystä ja ennen kaikkea antaa käytännön vinkkejä kaikille alalla työskenteleville.

Haluaisitko sinä liittyä tämän ilosanoman levittämiseen? Tekisimme mielellämme esimerkiksi webinaareja kanssanne erinäisistä aiheista. Jos olet kiinnostunut henkilönä tai organisaationa osallistumaan, niin laita viestiä Villelle, ville.mikkonen@qualitydesk.fi tai Sakelle, sakari.taitonen@qualitydesk.fi.

Mitään valmista sinulla ei tarvitse olla, vaan pelkkä ajatus riittää! Mietitään aihetta sitten yhdessä tarkemmin!

Kiitos uutiskirjeen lukemisesta ja erinomaista viikon jatkoa!

Päivitetty: 12/09/2023