Artikkelit aiheesta: Integraatiot

Puzzel-integraatio: Tallenteiden haku ja arviointi

Roolit, joilla oikeus: Tiiminvetäjät, Valmentajat, Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät. Työntekijöillä kuuntelu lomakkeelta, joka hänelle on täytetty

Puzzel Integraatio: Asiakastallenteiden kuuntelu

Jos organisaatiossasi on Puzzel contact center ja siihen integraatio QualityDeskin kanssa, voit hakea ja kuunnella asiakaskohtaamisen tallenteet suoraan QualityDesk-sovelluksessa.

Mistä tallenteet löytyvät?

Tallenteet löytyvät vaseammalla olevassa navigointipalkissa kohdasta "Puzzel".
Sivulta saat tallenteet näkyviin, kun valitset halutun päivämäärävälin sekä tiimit, joista tallenteita haluat nähdä.
Voit hyödyntää olevia suodatuksia rajaamaan tallenteiden määrää.

Puzzel tallenteet QualityDeskissä

Kuinka tallenteita voi katsoa/kuunnella?

Valitse Puzzel-sivulta haluamasi tallenne ja meno oikeaan laitaan taulukossa.
Valitse sarakkeesta "Arvio" haluamasi lomake ja klikkaa sitä.
Pääset lomakkeelle ja tallenne ilmaantuu arvioitavaksi lomakkeen oikealle puolelle.
Voit kuunnella/selata tallennetta vapaasti, pausettaa sitä jne.
Lomakkeen voit tallentaa normaalisti ja tallenne säilyy lomakkeella niin pitkään kun se on kuunneltavissa Puzzelissa tai lomake säilyy QualityDeskissä.
Tallenteen voi katsoa myös työntekijä tehdyltä arvioinnilta.

Päivitetty: 01/12/2023