Artikkelit aiheesta: Webinaarit

QualityDesk käyttäjäwebinaari | Kuinka rakennat oikeasti toimivan arviointilomakkeen 4.5.2022

QualityDeskin Asiakaswebinaari | Kuinka rakentaa oikeasti toimiva arviointilomake

Tämä on QualityDeskin käyttäjäwebinaari! Pidämme käyttäjäwebinaareja noin joka toinen kuukausi ja tarkoituksen näillä on auttaa meidän sovelluksen käyttäjiä ottamaan sovelluksesta kaikki irti! Voit aina ehdottaa meille webinaarin aiheita. Voimme myös tehdä webinaarin yhdessä, jos koet, että teidän organisaatiolla olisi annettavan hyviä vinkkejä laadunvarmistuksen ja valmentavan johtamisen saralta!

Tässä webinaarissa QualityDeskin toimitusjohtaja Sakari Taitonen kertoo, kuinka voit rakentaa arviointilomakkeen, joka oikeasti toimii! Katso ja ota vinkit käyttöösi! Saat arviointilomakkeet, joiden avulla saavutat tavoitteesi!

Katso webinaari alta:

Päivitetty: 14/10/2022