Artikkelit aiheesta: Webinaarit

QualityDesk käyttäjäwebinaari | QualityDeskin raportointi 27.1.2022

QualityDeskin ensimmäinen käyttäjäwebinaari | Raportointi ja seuranta

Tämä on QualityDeskin ensimmäinen käyttäjäwebinaari! Tulemme jatkossa pitämään käyttäjäwebinaareja noin joka toinen kuukausi ja tarkoituksen näillä on auttaa meidän sovelluksen käyttäjiä ottamaan sovelluksesta kaikki irti! Voit aina ehdottaa meille webinaarin aiheita. Voimme myös tehdä webinaarin yhdessä, jos koet, että teidän organisaatiolla olisi annettavan hyviä vinkkejä laadunvarmistuksen ja valmentavan johtamisen saralta!

Tällä kertaa webinaarissa keskistytään QD:n raportointiin. Sovelluksessa on mukana monenlaista perusraporttia, joiden avulla voidaan seurata henkilöiden, tiimien, yksiköiden ja yhtiöiden kehittymistä laadussa. Voit myös seurata valmennusten määriä, kestoja ja niiden vaikuttavuutta tekemisen laatuun.

Päivitetty: 14/10/2022