Arvioinnit tekijöittäin

Roolit, joilla oikeus: Tiiminvetäjät, Valmentajat, Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät

Raportti: Arvioinnit tekijöittäin

Arvioinnit tekijöittäin raportilta näet arvioinnit tekijöittäin halutulta ajalta. Kunkin tekijän kohdalta näet arviointeihin käytetyn ajan, arviointien määrät sekä tulokset.

Voit halutsessa ottaa datan myös Exceliin. Huomiona, että Excel tulee HTML-muodossa, jonka vuoksi tiedostoa avatessa saat vartoituksen, mutta tiedosto on joka tapauksessa turvallinen avata.

Raportti toimii seuraavasti:

Valitse lomake, jonka osalta haluat tulokset nähdä.
Sitten valitse päivämäärät, joiden välistä haluat tuloksia tarkastella.
Tämän jälkeen valitse tiimit (jos vaihtoehtona useampia tiimejä), joiden tuloksia haluat seurata (Klikkaa sitä tiimiä tai jos haluat useamman tiimin, pidä Ctrl nappia pohjassa ja klikkaa halutut tiimit).
Seurantakohteista voit suodattaa tuloksia halutuilla seurantakohteilla.
Tulokset tulevat näkyviin automaattisesti.
Voit katsoa yksittäisten kysymysten pisteet ja kommentit klikkaamalla Näytä kysymykset nappia (Tämä on hyvä tehdä ennen Exceliin ajoa)..
Voit järjestellä tuloksia klikkaamalla otsikkoriviä halutusta solusta, esim. parhaimmasta heikoimpaan tai toisin päin.

Taulukon väritykset määräytyvät seuraavasti:
Vihreä, kun tulos on 80% tai yli.
Keltainen, kun tulos on 50%-79,9%
Punainen, kun tulos on alle 50%