Arviointien vastaukset

Roolit, joilla oikeus: Tiiminvetäjät, Valmentajat, Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät

Raportti: Arviointien vastaukset

Arviointien vastaukset raportilta näet arviointilomakkeittain, kuinka kuhunkin kysymykseen on vastattu.

Voit halutsessa ottaa datan myös Exceliin. Huomiona, että Excel tulee HTML-muodossa, jonka vuoksi tiedostoa avatessa saat vartoituksen, mutta tiedosto on joka tapauksessa turvallinen avata.

Raportti toimii seuraavasti:

Valitse lomake, jonka vastauksia haluat katsoa.
Sitten valitse päivämäärät, joiden välistä haluat tuloksia tarkastella.
Tämän jälkeen valitse tiimit, joiden tuloksia haluat seurata.
Seurantakohteista voit suodattaa tuloksia halutuilla seurantakohteilla.
Tulokset tulevat näkyviin automaattisesti alla olevaan taulukkoon.
Taulukossa näet, kuinka monta kertaa mihinkin kysymykseen on vastattu sekä prosentuaalinen osuus kaikista vastauksista.

Taulukon väritykset määräytyvät seuraavasti:
Kyllä = Vihreä
Ei (tai 0-pisteen vaihtoehto) = Punainen
Osittain (tai välipisteen vaihtoehto) = Sininen
Ohita = Harmaa