Työntekijän ja esihenkilöiden profiilit ja seuranta

Roolit, joilla oikeus: Tiiminvetäjät, Valmentajat, Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät
Kullekin käyttäjälle (Pois lukien Admin ja Johto) muodostuu QualtiyDeskiin profiili, jonka kautta tekijän esihenkilö tai valmentaja voi seurata kehittymistä, yksittäisiä arviointeja sekä valmennuksia.

Kun haluat seurata yksittäisen työntekijän kehittymistä, pääset hänen profiiliinsa mistä tahansa sovelluksessa, jossa työntekijän nimi näkyy linkkinä. Työntekijän profiilissa näkyy aina ensimmäisenä kehitysgraafi, jossa voi olla:
Laatuarvionnit (Sininen viiva)
Laadun trendi (Vihreä viiva)
Valmennukset (Oranssit pallot graafin ala-osassa)

Kutakin sinistä palluraa klikkaamalla avautuu ko. viikon arvioinnit graagin alapuolelle.
Oranssia palluraa klikkaamalla, avautuu valmennukset, joista näkee lomakkeen sisällön, hyväksynnän statuksen (jos lähtetty hyväksyttäväksi), sovittu kehityskohde, kohteen seurantapäivämäärä ja sen status.

Graafin yläpuolelta voit mennä eri välilehdille, kuten:
Tee arviointeja
Tee valmennuksia
Selaa arviointeja (Voit katsoa halutulta ajalta arviointeja ja katsoa näiden keskiarvon osa-alueittain)
Selaa valmennuksia (Voit katsoa halutulta ajalta valmennuksia)

Päivitetty: 20/10/2021