Valmennukset tekijlöittäin

Roolit, joilla oikeus: Tiiminvetäjät, Valmentajat, Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät

Valmennukset tekijöittäin raportilta näet valmennusten määrät tekijöittäin halutulta ajalta. Kunkin tekijän kohdalta näet valmennuksiin käytetyn ajan ja niiden määrät.
Esihenkilö -sarake näyttää valmennuksen tekijän.
Rooli -sarake kertoo tekijän roolin.
Valmennuskerrat -sarake kertoo tekijän valmennusmäärät.
Kesto yhteensä -sarake kertoo valmennuslomakkeille määritellyn keston (aloitus- ja lopetusaika).
Kesto keskiarvo - sarake kertoo lomakkeelle määritellyn keston keskiarvon.
Käsittelyaika -sarake kertoo tekijän valmennuslomakkeiden käsittelyajan, eli kuinka pitkään lomake on ollut muokkaustilassa.
Käsittelyaika keskiarvo kertoo käsittelyajan keskiarvon.

Voit halutessa ottaa datan myös Exceliin. Huomiona, että Excel tulee HTML-muodossa, jonka vuoksi tiedostoa avatessa saat vartoituksen, mutta tiedosto on joka tapauksessa turvallinen avata.

Raportti toimii seuraavasti:

Valitse lomake, jonka osalta haluat tulokset nähdä.
Sitten valitse päivämäärät, joiden välistä haluat tuloksia tarkastella.
Jos haluat suodattaa tuloksia Seurantakohteilla, valitse haluamasi seurantakohteet.
Valitse haluamasi tiimit.
Klikkaa Näytä kaikki käyttäjät saat raportille mukaan myös sellaiset henkilöt, jotka ovat sovelluksessa, mutteivat ole valmennuksia täyttäneet.
Tulokset tulevat näkyviin automaattisesti.
Voit järjestellä tuloksia klikkaamalla otsikkoriviä halutusta solusta, esim. parhaimmasta heikoimpaan tai toisin päin.
Taulukon yläpuolella olevasta kentästä voit suodattaa näkymää hakusanalla, kuten esim. henkilön nimellä.