Tiimien tavoitteiden asetus

Roolit, joilla oikeus: Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät
Tiimeille voidaan asettaa kaksi selkeää tavoitetta.

Tavoite arviointien määrälle / työntekijä / kuukausi.
Tavoite valmennusten määrälle / työntekijä / kuukausi.

Tavoitteet kannattaa aina asettaa, jotta laadunarviointityöstä tulee tavoitteellisempaa ja tavoitteita on helpompi seurata.

Saat asetettua tavoitteet Tiimit ja työntekijät sivulta.
Valitse haluamasi tiimi ja klikkaa Muokkaa tiimiä.
Aseta tavoite arviointien ja valmennusten määrälle.
Klikkaa Tallenna.

Tavoitteiden avulla myös yksikönvetäjä pääsee paljon helpommin seuraamaan tehtyä työtä ja palkitsemaan tiiminvetäjiä silloin kun tavoitteet saavutetaan.
Tavoitteita on helpoin seurata kuluvan kuun osalta etusivulta, mutta esimerkiksi arviointikoosteessa arviointien määrä solu muuttuu vihreäksi, jos arviointien määrä on tavoitteessa.

Päivitetty: 05/10/2021