Valmennuskooste

Roolit, joilla oikeus: Tiiminvetäjät, Valmentajat, Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät
Valmennuskoosteesta voi seurata valmennusten määriä sekä kestoja valmennuslomakkeittain, tiimeittäin, työntekijöittäin ja esihenkilöittäin. Pääset valmennuskoosteeseen klikkaamalla vasemmalla olevasta navigointi palkista Valmenuskooste.

Valitse lomake, jonka koosteita haluat katsoa.
Sitten valitse päivämäärät, joiden välistä haluat tuloksia tarkastella.
Seurantakohteista voit suodattaa tuloksia halutuilla seurantakohteilla.
Tämän jälkeen valitse tiimit, joiden tuloksia haluat seurata (Klikkaa sitä tiimiä tai jos haluat useamman tiimin, pidä Ctrl nappia pohjassa ja klikkaa halutut tiimit)
Viimeiseksi valitse, haluatko nähdä tulokset tiimeittäin, työntekijöittäin vai esihenkilöittäin.

Kun tulokset ovat taulukossa, voit järjestellä rivit otsikkoa klikkaamalla. Voit myös hakea haluattua henkilö taulukon oikeasta ylänurkasta.

Taulukossa näkyy aina:
Tiimi, työntekijä tai esihenkilötieto
Valmennuskerrat
Kesto (yhteensä) = Tämä aika tulee valmennuslomakkeille kirjatuista aloitus- ja lopetusajoista.
Kesto (keskiarvo) = Tässä näkyy valmennuslomakkeille kirjattujen aikojen keskiarvoaika.
Käsittelyaika (yhteensä) = Tässä on valmennuslomakkeisiin käytetty käsittelyaika yhteensä.
Käsittelyaika (keskiarvo) = Tässä valmennuslomakkeisiin käytety käsittelyaika aika keskiarvona.