Admin ja johto käyttäjien etusivu

Huom! Etusivulla näkyy aina kuluvan kuun data. Jos arviointeja tehdään toiselle kalenterikuukaudelle, niin etusivulla niitä ei näy.

Vasemmalla puolella löytyy sovelluksen navigointipalkki. Oikealla yläkulmassa ovat:
Kirjekuori-ikoni, josta voi lähettää viestiä QualityDeskin supportiin.
Organisaatio ja valintamahdollisuus jos oikeudet useampaan organisaatioon.
Oma nimi ja rooli. Viimeisintä klikkaamalla pääsee omaan profiiliin ja Yrityksen asetuksiin.

Etusivulla näkyy organisaation arviointimäärät, valmennusmäärät sekä laatukeskiarvo.

Kooste ja Parhaat -listauksissa näkyvät organisaatiossa olevat yksiköt ja heidän luvut sekä tavoitteet. Jos organisaatioita on useampia, niin niitä voi vaihtaa sovelluksen oikeasta yläkulmasta (Ympyröity kuvassa alla).

Alimpana etusuvilla näkyvät Tapahtumat, jossa arvioinnien tapahtumalogi sekä Tehtävät -listaus, jossa Yksiköiden tiiminvetäjille mahdollisesti luodut tehtävät.

Näiden alapuolella on Tulevat seurannat -listaus, jossa listattuna käyttäjän valmennuksissa sovitut Kehityksen seuranta -kohteet.