Tiiminvetäjän etusivu

Huom! Etusivulla näkyy aina kuluvan kuun data. Jos arviointeja tehdään toiselle kalenterikuukaudelle, niin etusivulla niitä ei näy.

Vasemmalla puolella löytyy sovelluksen navigointipalkki. Oikealla yläkulmassa ovat:
Kirjekuori-ikoni, josta voi lähettää viestiä QualityDeskin supportiin.
Organisaatio.
Oma nimi ja rooli. Viimeisintä klikkaamalla pääsee omaan profiiliin, josta voi tehdä itsearviointeja sekä aloittaa valmennuksien täyttämisen itselleen.

Etusivulla näkyy tiimin arviointimäärät, valmennusmäärät sekä laatukeskiarvo.

Kooste ja Parhaat -listauksissa näkyvät tiimissä olevien työntekijöiden luvut sekä tavoitteet.

Alimpana etusuvilla näkyvät Tapahtumat, jossa arviointitapahtumat sekä Tehtävät -listaus.
Tehtäviä voi määritellä yksikönvetäjät, johto tai admin käyttäjät.
Tehtäviä hallinnoidaan valitsememalla tehtävälle Aloita, Valmis tai Peruuta -statukset.

Näiden alapuolella on Tulevat seurannat -listaus, jossa listattuna käyttäjän valmennuksissa sovitut Kehityksen seuranta -kohteet työntekijöilleen.
Tähän tulevat valmennuslomakkeiden lopussa kirjatut Kehityksen seuranta kohteet.
Kussakin kohdassa näkyy päivämäärä, jolloin seuratanta on, kenelle seuranta on sovittu ja millä valmennuslomakkeella.
Pääset valmennuslomakkeelle klikkaamalla Aloita seuranta -nappia.