Arviointikooste

Roolit, joilla oikeus: Tiiminvetäjät, Valmentajat, Yksikönvetäjät, Johto ja Admin -käyttäjät
Arviointikoosteesta voi seurata laadun tilannetta arviointilomakkeittain, tiimeittäin, työntekijöittäin ja esihenkilöittäin. Pääset arviointikoosteeseen klikkaamalla vasemmalla olevasta navigointi palkista Arviointikooste.

Valitse lomake, jonka koosteita haluat katsoa.
Sitten valitse päivämäärät, joiden välistä haluat tuloksia tarkastella.
Tämän jälkeen valitse tiimit, joiden tuloksia haluat seurata (Klikkaa sitä tiimiä tai jos haluat useamman tiimin, pidä Ctrl nappia pohjassa ja klikkaa halutut tiimit)
Seurantakohteista voit suodattaa tuloksia halutuilla seurantakohteilla.
Viimeiseksi valitse, haluatko nähdä tulokset tiimeittäin, työntekijöittäin vai esihenkilöittäin.

Kun tulokset ovat taulukossa, voit avata osa-alueet ja katsoa tuloksia kysymyksittäin Näytä kysymykset napista.

Voit järjestellä tuloksia klikkaamalla otsikkoriviä halutusta solusta, esim. parhaimmasta heikoimpaan tai toisin päin. Voit myös hakea taulukkoon näkyviin vain tietyn henkilön laittamalla hänen nimensä taulukon oikeassa yläkulmassa olevaan haku-kenttään.

Taulukon väritykset määräytyvät seuraavasti:
Vihreä, kun tulos on 80% tai yli.
Keltainen, kun tulos on 50%-79,9%
Punainen, kun tulos on alle 50%

Arviontikoosteen voi ottaa ulos Excel, CSV tai PDF tiedostona. Voit myös kopioida sisällön Kopioi -napista ja liittää tiedot vaikkapa Power point -esitykseen.